2020 m. vasario 24 d., pirmadienis

Abrikosu Uogiene

Tarp vėjo gūsių: ABRIKOSŲ DŽEMAS - ausrra blogspot com

  • SVEIKINAME KONKURSO Mano gardžiausia uogienė nugalėtojus
  • Abrikosų uogienė - visi receptai Maistas 15min lt
  • Skanusis abrikosų džemas - receptas Receptai lt
  • abrikosu uogiene - receptų paieška Receptai lt
  • Abrikosų uogienė su lazdyno riešutais - receptas La Maistas
  • Abrikosų džemas Skanus gyvenimas
  • Abrikosų uogienė su rozmarinais: abejingų nepalikęs derinys
  • Gera virtuvė: Persikų arba nekterinų džemas
  • Susijusios abrikosu uogiene ieškos

Abrikosus taip pat nuplauname ir iškauliname, dedame ant vyšnių ir supilame likusį cukrų. Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Kiekvieną rytą, ant žolės randu nukritusių sveikų ir paukščių paskanautų. Kiekvieną pavasarį pradedu nuoširdžiai rūpintis naktine oro temperatūra. Kad išvirti abrikosai būtų sultingi, minkšti, jų odelė lygi, o nesusiraukšlėjusi, kad uogienė būtų gražios spalvos, ji verdama kelis kartus. Abrikosus nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus., Tada abrikosus apipilkite cukrumi ir virkite ant vidutinės ugnies. Galite tiesiog šiek tiek įpjauti abrikosus ir išimti kaulus, jie atrodys kaip sveiki. Nulupkit žievelę. Supjaustykit skiltelėm, užpilkit cukrum ir palaikykit pora valandų. Iš abrikosų pašalinti kauliuką, užpilti cukrumi ir palikti per naktį šaldytuve, kad susidarytų sultys. Viską užviriname ir verdame 50-60 min., kol sutirštėja. Jei tam laiko neturite galite pilti apie 150 ml. vandens. Tai kaip čia apie šią dieną pakalbėt. Tirštas, klampus, plaktos grietinėlės ir plombyro skonio sutirštinto jogurto desertas, pagardintas vanile ir braškėmis – ar …. Sumažinkit ugnį iki minimumo ir virkit valandą nuolat maišydami. Tai niekad nebuvo receptai, prie kurių aš apsistodavau, tuo labiau, kuriuos aš išsisaugodavau. Abrikosų uogienės gaminimas: Pašalinkite kauliukus ir virkite puseles. Gaminimo eiga: Persikus pora kartų užpilkit karštu vandeniu ir perliekit šaltu. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Kartais valgau vieną, su arbata, kai norisi kažko skanaus arba maišau su labai mažu kiekiu aitrios adžikos ir valgau prie paukštienos ar su lietuvišku varškės sūriu.

Tai džemas, kurio niekuomet netepu ant baltos duonos ar skrebučio, man jis nedera net su blynais. Visi jie buvo puikūs, tad gaila, kad prie Apvalaus stalo tegalime pakviesti tik vieną. Bet uogiene tai nepavadinsi, nes persikai, abrikosai ar nekterinai yra vaisiai. Ne, aš jų neperku ir neturiu jų labai daug. Po užvirimo virkite apie 15 minučių ir nuimkite nuo ugnies. Paprasta persikų uogienė Reikės: 1 kg persikų, 500-700 g cukraus. Leiskite atvėsti ir procedūrą pakartokite kelis kartus., Tada virinį supilstykite. O prie tų burnoje tirpstančių brioche bandelių puikiai tiko iš vakaro virta persikų uogienė. Sudėję visus už ir prieš, sveikiname abrikosų uogienę virusį Kęstutį, kuriam ir …. Susigundžiau išbandyti Beatos knygoje gardžiai atrodančią abrikosų uogienę. Gairės: skanus pyragas, skanūs kepiniai, greit pagaminamas pyragas, paprastas pyragas, Orkaitėje, Kepiniai, pyragai, Pyragai, pyragas su abrikosu uogiene, pyragas su abrikosu dzemu, pyragai su dzemu, pyragas is abrikosu dzemo, greitas pyragas su uogiene aliejus. Tai negali juk rašyti, kad tai uogienė iš vaisių. Vieną dieną sumąsčiau, kad reikia išsivirti uogienės, nesu to dariusi, tad galvoju reikia pradėti nuo kažko paprastesnio. Jei uogiene verdame su kauliukais, tai abrikosai užpilami sirupu ir verdami 3-4 kartus, o jei abrikosai be kauliukų verdami du kartus. Paruošti šią gražią ir skanią uogienę geriausia dideliame puode ar keptuvėje. Na, iki tikro džemo konsistencijos truputį trūktų tirštumo, juk džemas kaip ir tirštokas produktas. Viriau uogienę ir turiu pasakyti, jog patiko. Aš apie džemą. Apie džemus. Apskritai apie šią maisto grupę.

Abrikosų džemas man gardžiausias su pačiais įvairiausiais sūriais. Dar naudoju pyragams pertepti ar gardinti. Pyragas su obuoliais ir abrikosų uogiene 4 asm. 1. Iš miltų, 120 g supjaustyto kambario temperatūros sviesto, kiaušinių trynių, 50 g cukraus ir žiupsnelio druskos užmaišykite tešlą. Iš jos suformuokite rutulį, susukite į foliją ir valandą laikykite šaltai. 2. Iš atšalusios tešlos iškočiokite maž. Parašiau pavadinimą ir suabejojau ar teisingai įvardinau tai, apie ką noriu parašyti. Visi sako, kad šventė ne mūsiška, bet aš, va, atsimenu, kad ji Lietuvoje jau minima, cha, gerus dvidešimt metų. Sutirštinto jogurto, vanilės ir braškių desertas. Atrinkite kas geriausia iš daugybės receptų, patarimų ir idėjų. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau. Už kiekvienos nuotraukos slepiasi istorija Kai kurios ne ką mažiau įspūdingesnės nei rezultatas. Tarkim šių saldainių rinkinuką man atsiuntė paštu į ofisą, o kurjeris pareikalavo kolegų praplėšti siuntinį, nes ten neva turėjo būt dokumentas x. Persikų gavau tiesiai iš sodo, reikėjo greitai suvartoti, tai viriau. Puodą statykit ant viryklės ir užvirkit. Aš jas skaitau knygynuose, minkštuose foteliukuose vartau puslapį po puslapio, pamirštu apie laiką ir laukiančias paskaitas, man atrodo, kad pardavėjos mane jau pažįsta, nes kiekvieną kartą traukiu prie tos pačios lentynos ir skaitau vis kitą kulinarine knygą. Išplakite kiaušinius su cukrumi, sumaišykite su jogurtu. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską. Viską išmaišykite, bet neilgai – kad tik susijungtų. Kepkite sklindžius vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Išimkite abrikosų kauliukus, sudėkite vaisius į puodą įpilkite 2 šaukštus vandens ir užvirinkite. Sudedame į puodą ir užberiame puse cukraus. Užpilti abrikosus cukrumi ir palikti šaltai (šaldytuve),galima laikyti net iki 2 parų,periodiškai juos permaišant.Jai vaisiai pernokę ir labai minkšti galite įpilti alkoholio pvz: maistinio spirito,vaisiai taps kietesni ir nesuvirs.Santykis turėtu būti 100ml alkoholio - 1 kg žaliavos. Strelkabelka.lt: Iš rabarbarų verdu džemą su rozmarinu, čatnį su karamelizuotais raudonaisiais svogūnais, tačiau šįkart dar vienas kepinys – pyragas su rabarbarais.Iš tiesų tai šiek tiek adaptuotas kulinarinių knygų autorės ir TV laidų vedėjos Mery Berry obuolių pyrago receptas. Beje, baltąjį cukrų galite maišyti per pusę su ruduoju. Obuolienę verdu dažnai, nes tai viena pigiausių, skaniausių ir universaliausių uogienių. Labai skanu su karštu skrebučiu ryte ar kąsneliu varškės sūrio, kai po pietų norisi ko nors saldaus. Abrikosų ir migdolų uogienę savo knygoje Kostiantinas Grubičius vadina "auksine" uogiene (ukr. "золоте" варенняя) ir priskiria ją Čerkasų srities virtuvei. Abrikosai puikiai dera visoje Ukrainoje, bet Čerkasai, regis, jais ypač garsėja. Bent jau knygos autorius pažymi, jog …. Kodėl? O todėl, kad pradeda krauti žiedus mano abrikosų medis. Du metus iš eilės vėlyvos pavasario šalnos neleisdavo užsimegzti vaisiams. Šiais metais galiu tik pasidžiaugti kokie dideli ir gražūs užaugo mano abrikosai. Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Išjungdami šį pranešimą arba toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate su assorti.lt privatumo politika. Vaisius sudėkite į dubenį ir užpilkite cukrumi., Sudėkite želatiną ir išmaišykite, palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 10 valandų., Sudėkite viską į puodą, kuriame virsite uogienę, užvirinkite, pavirkite nemaišydami ne daugiau. Net nežinau kaip taip ir atsitiko. Bet kiek praplečiant savo akiratį ir supratus, kad tuose, stiklainėliuose laikomose 'mažuose' dalykuose galima sujungti galybes įvairiausių skonių, viskas kiek pasikeitė. Jums reikės: Nesvarbu, kiek kilogramų abrikosų naudosite, proporcijos visada yra vienodos. 1 kg abrikosų- 1 kg cukraus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą