2020 m. sausio 31 d., penktadienis

Lynas Receptai

Lynas Receptai lt

Lyno nugara dažniausiai tamsiai žalia, šonai žalsvai gelsvi, pilvas šviesiai gelsvas, auksinio atspalvio. Meškeriotojui nelengva ją prisivilioti ir sugundyti paskanauti ant kabliuko užvertu masalu. Lyną apvolioti iš abiejų pusių miltuose ir kepti keptuvėje, kol gerai apskrus. Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus arba svogūno laiškus supjaustytus griežinėliais. Paruoštas ir nusausintas lynas supjaustomas gabaliukais, pasūdomas, pavoliojamas miltuose ir kepamas aliejuje ar svieste, kol gražiai parusvės. Skaniausių patiekalų receptai ir ruošimo būdai, bei pavyzdžiai. Visgi valgydami reziumavome, kad šioji žuvis, kad ir nėra itin pigi, kažin kokia stebuklinga nėra. Gaminimas: Išvalyta žuvis supjaustoma, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais ir sudedama viena eile. Apvoliokite miltuose ir pakepinkite aliejuje iš abiejų pusių., Puose ištirpinkite sviestą, sudėkite į jį pjaustytą porą, žuvies ir morkų gabaliukus. Viską. Geri ir aiškiai aprašyti receptai, taip pat video receptai, kurie padės Jums pasigaminti ir ant stalo patiekti tik pačius skaniausius bei gardžiausius patiekalus. Labai uždurpėjusių tvenkinių lynai kartais būna beveik juodi. Paruošti skaniam patiekalui iš šios žuvies mums reikės: ~1-1,5 kg lyno. Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Keptas lynas su aštria plutele Paruošimas 20min, Gaminimas 40min. Kategorijos: „Šviežios žuvies receptai" su ŽUVINE, Žuvies patiekalai, Rūkyti patiekalai, RECEPTAI. Palikti porai valandų, kad įsigertu prieskoniai. Patiekalai.lt - receptai, patiekalai, valgių receptai, patiekalų receptai, kulinarija, maisto gaminimas. Daug dažniau sutinkami lynai, kurių ilgis siekia apie 20–35 cm ir sveria nuo 0,5 iki 1,8 kg. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai.

Keptas lynas - Kulinarė lt

  1. Receptai su lynu, patiekalai iš lynų Gaspadine lt
  2. Keptas lynas - receptas Gaspadine lt
  3. Troškintas lynas - receptas Receptai lt
  4. Receptai su , patiekalai iš Receptai lt
  5. idarytas lynas La Maistas
  6. Lynas - visi receptai Maistas 15min lt
  7. Lynas, keptas su džiūvėsėliais - receptas Receptai lt

Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Apie lyną ir jo auginimą esame rašę anksčiau (straipsnį rasite čia), o apie valgymą pakalbėsime dabar. DELFI - Lynas iš pirmo žvilgsnio yra gan paslaptinga žuvis. Tą atspindi ir jo kūno spalva, kuri labai priklauso nuo gyvenamosios vietos. Panašūs receptai. Sterkas su čorisu, bulvytėmis ir putpelių kiaušiniais 1h …. Lynas, 1 kilogramas Svogūnai, 2 vienetai Morkos, 1 vienetas Petražolės, 1 vienetas Salierai, 1 vienetas Juodieji pipirai, 3 vienetai Lauras, lapeliai, 2 vienetai Grietinėlė, 100 gramų Sviestas, 20 gramų Druska, truputį. Lyną nuvalykite ir pirmiausia pasiruoškite marinatą. Viską užpilame stikline vandens, vynu, pomidorų sultimis, įspaudžiame citrinų sulčių, sudedame prieskonius, pasūdome ir verdame 15 min. Patiekalų receptai. Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai. Gaminimas. Išvalytą žuvį supjaustykite, sudėkite į puodą, suberkite pjaustytus svogūnus, lauro lapus, įberkite pipirų, druskos, įpilkite aliejaus, pieno ir uždengę dangtį apie 30 min. virkite. Pabaigoje nuimti, kad šiek tiek apskrustų. Pabarstyti druska, pipirais bei žuvies prieskoniais. Lynas (lot. Tinca tinca) – graži karpinių (lot.

Lynas (lot. Tinca tinca) - Lietuvoje paplitusi žuvis, labaivertinama dėl puikaus skonio, išvaizdos. Sugaunama sunkiai, neplėšri, auga ežeruose, rečiau upėse, prūduose. Trui labai smulkius žvynus, slidi, dėl to rankose išlaikyti sunku. Valgoma k. Ingredientai: *1,5kg lynas *30g petražolių *5 skiltelės česnako *2 a.š. čiobrelių *citrina *2 v.š. majonezo *druska ir pipirai Gaminimas: Lyną nuvalome. Kadangi lyno žvyneliai labai maži, tai pakanka nušveisti rupia druska, kad neliktų slidumo. Nuo […]. Kūnas kresnas, gleivėtas, žvynai smulkūs, nugara tamsiai žalia, šonai – žalsvai auksiniai, pilvas – gelsvai baltas. Tiekiamas su virtomis bulvėmis arba ryžių koše. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė. Lyną išimkite iš marinato ir nusausinkite, supjaustykite gabaliukais. Kiaušinį išplakite. Žuvį pavoliokite plaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose ir dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Paruoštos žuvies nugarą įpjauti, įtrinti majonezo, garstyčių, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu ir kepti orkaitėje uždengus folija. Patiekiamas su raugintais kopūstais, krienais, žalių daržovių salotomis. Paprastai lynas sugaunamas 30–35 cm ilgio ir 0,5–1 kg svorio. Ilgai galvoti, kas toji per žuvis lynas, neteko. Tiesiog ėmėm ir išsikepėme tradiciniu būdu su petražolių ir citrinų įdarais. Ji negali varžytis su tarkim lašiša ar upėtakiu, tačiau joje esama ir savų pliusų. Supjaustykite žuvį, pabarstykite žuvies prieskoniais, druska ir pipirais, palikite porai valandų, kad geriau įsigertų. Kaip vaikas tikrinasi ryšį su jumis 142. Štai paprasta situacija. Vaikas irgi džiaugiasi būsima švente, padeda padengti stalą, stropiai plauna daržoves, išdėlioja. Norėdami komentuoti ir vertinti - prisijunkite arba Registruokitės! Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Lynas – ne tik vandenų lėtuolis, bet ir labai atsargi ir apdairi žuvis. Pagal sunkiai patikrinamą ir išbandomą metodą lynus esą geriausia vilioti ir jaukinti. varške. Žinoma, šis produktas. Gaminimo eiga: Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. RECEPTAI, kurie įkvėps Jus gaminti! Čia jų rasite itin daug iš įvairiausių pasaulio šalių ir vietovių. Jam reikės: 1 litro vandens, 3 šaukštų 9 proc. Patiekalai, valgių receptai, patiekalų receptai, pyragų receptai, obuolių pyragas, kulinarija ir maisto …. Labai laukiu kasmet savo draugės/bendradarbės gimtadienio -aplink birželio vidurį. Nes kasmet vienas iš “topinių” patiekalų būna troškintas lynas -jos broliukas tėviškės, t.y. ….

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą