Gera virtuvė: Pupelių sriubos - geravirtuve blogspot com
Kol sriuba verda suberkite pupeles į kiaurasamtį ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Lašiniukai su svogūnais paspirginami, įberiama miltų, kaitinama, kol parusvėja, ir sudedami į sriubą. Pupelių sriuba su vištiena Pupeles iš anksto užmerkiame vandenyje, geriausia palikti per naktį. Sudėkite susmulkintą bei nuluptą svogūną, susmulkina bei nuskustą morką, susmulkintus salierus ir pakepinkite, kol daržovės suminkštės (apie 10-15 minučių). Lėkštėje sriubos yra daug vertingų baltymų, sudėtinių angliavandenių (ilgiau jausitės sotūs), riebalų beveik nėra, be gliuteno. Porcijų kiekis: 1, Kcal 331 Baltųjų pupelių sriuba -sudėtinės dalys: 40 g baltųjų pupelių (paprastų) 50 g poro 30 g salierų lapkočių 50 g morkų 30 g svogūnų 7 g alyvuogių aliejaus 1 g lauro lapų 2,5 g smulkiai supjaustytų petražolių 0,5 g druskos Baltųjų pupelių sriuba …. Jose yra tiek baltymų, kad pupelių patiekalai kuo puikiausiai gali atstoti mėsą. Gaminimas: Sriubos puode užverdame vandenį (tuomet sumažiname kaitrą iki vidutinės), įdedame vištienos kaulą (jeigu pirksite vištienos krūtinėlę su kaulu, toks liks), apverdame su pupelėmis pirmą pusvalandį. Pupelės, kaip ir daugelis kitų ankštinių daržovių, labai sotus ir maistingas produktas. KĖDAINIŲ sriuba su grybais, 480 g. Svogūnas, morkos, česnakas supjaustomi didesniais gabaliukais ir apkepinami kelias minutes nedideliame kiekyje aliejaus.
Tačiau neaišku kaip, bet Meksikos virtuvė pasaulyje sugebėjo rasti savo vietą ir dabar jau kiekviename didesniame mieste, net ir Lietuvoje rasime meksikietišką restoraną, tuo tarpu apie brazilišką virtuvę žinome…. Tada į sriubą sudėjau konservuotas pupeles ir dar. Pastebejau, jog mano dazniausiai siuo metu naudojamos darzoves yra. Paskui tame pačiame sultinyje baigiama virti. Paruošimas: Pupeles ir kruopas užpilkite vandeniu ir laikykite apie 12val., kad išbrinktų. Išbrinkusias pupeles sudėkite į puodą, užpilkite 2l vandens, sudėkite nesmulkintą česnaką, šalavijo lapelius, tik pusiau perpjautą pomidorą ir virkite, kol pupelės suminkštės (30-45min.). Jums reikės (sriubytės užteks 2 – 4 asmenims, priklauso kokio dydžio valgytojai). Vištos krūtinėlę dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir ant verdame ant mažos ugnies. Pridedu druskos ir verdu 5 minutes. Pusę pupelių berkite į blenderį, užpilkite pora samčių skysčio iš sriubos ir smulkinkite iki vienalytės kreminės masės. Greitai paruošiama, paprasta, bet labai skani sriuba:). Kiekvienoje virtuvėje išvirta sriuba yra unikali, ypač jeigu šeimininkės nebijo tradicinį receptą papildyti vienu kitu papildomu ingridientu. Išmirkytas pupeles perplauti vandeniu ir sudėti į …. Tikrai lietuviška, nes visi tokias nuo vaikystės esame įpratę valgyti. Receptai Desertai Žuvies patiekalai Mėsos patiekalai Salotos Sriubos Gėrimai Vegetariški patiekalai Užkandžiai. Picos Daržovių patiekalai Patiekalai iš …. Gairės: Skrandžiui atgaivinti, Išvirti, Sriubos, skani pupeliu sriuba, pupeliu sriuba, kaip isvirti pupeliu sriuba, pupeliu ir bulviu sriuba receptai, agurkine sriuba su perlinemis kruopomis Komentarai (15). Lengviau, kai randi vaiko mėgstamą, bet juk reikia ir įvairovės, o ir ta mėgstama neilgai būna.
Aštri mėsos ir pupelių sriuba arba Kai norisi pakelti ūpą
Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Galite ir netikėti, tačiau patiekalai su pupelėmis Italijoje yra mėgstami ir dievinami labiau už picas.Kampanija, Lacijus, Toskana, Venetas, Abrucas – vidurio Italija žiemą tiesiog gyventi negali be pupelių. Žinoma, kiekvienas regionas ruošia savaip, savaip gardina, nors esmės tai …. Na, gal nevalgydavo tie, kas aplamai sriubų nemėgdavo arba nemėgdavo pupelių sriuboje. Bet kas nemėgsta sriubų ir pupelių, tikriausiai šio pranešimo net neskaitys. Saliero lapkotį, morką, svogūną ir česnaką susmulkinti ir pakepinti lašelyje aliejaus. Taip pat pupelėse gausu mūsų širdžiai ir raumenims naudingo kalio, B grupės vitaminų, vitamino C. Pakaks pasakyti tik tiek, kad ji tiršta kaip troškinys ir. Truputis aliejaus keptuven, smulkiai pjaustytos 2 galvos svogunu ir 2 morkos. Pakepiname kaip silkei ir idedame 1 arba 2 saukstus kecupo – supilame i sriuba. Imam baltu pupeliu konsrvukus 150g suverciam viska i sriuba,pripilame vandens iki saltibarsciu konsistencijos …. Gairės: šparaginių pupelių sriuba, skanios sriubos, daržovių sriuba, Vegetariški patiekalai, Virti, Sriubos, Karštos sriubos, sparaginiu pupeliu sriuba, sparaginiu pupeliu patiekalai, sriuba receptai, poru sparaginiu pupeliu sriuba, vistienos ir sparaginiu pupeliu sriuba. Sriubos - puikus, sušildantis ir sotus maistas. O ši sriuba dar ir labai greitai paruošiama, kvapni ir tikrai labai skani, tad puikiai tiks vėsios žiemos pietums ar vakarienei. Morką sutarkuokite., Puode įkaitinkite aliejų, kelias minutes. Burokėlių sriuba – dažnas patiekalas ant lietuvių stalo. Sriubos puode ant alyvuogių aliejaus pakepiau smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką, bei kapotą imbiero šaknį. Po kelių minučių kepimo ant vidutinės ugnies ir maišymo, subėriau maltus prieskonius ir tarkuotas morkas. Viską maišydama lengvai apkepiau ir supyliau sultinį. Sultinį su daržovėmis viriau apie 5 minutes. Nemažam puodui sriubos išvirti reikės: 1 puodelio per naktį mirkytų nuplautų pupelių 2 didelių morkų 2-3 vidutinio dydžio bulvių 1.5 litro sultinio 1 galvutės svogūno 1 gabalėlio vištienos krūtinėlės Žiupsnio smulkintų krapų 1 valgomojo …. Pupelių sriuba su frikadelėmis Šąlant orams norisi šilto ir jaukaus maisto.Sriuba visada geras pasirinkimas,nes šilta,skanu ir sotu.Jeigu norėsite greitesnio sriubos paruošimo būdo naudokite konservuotas pupeles. Kad ilgiau išsilaikytų švieži agurkai, 3/4 jų panardinkite į vandenį nuskinta virkštele žemyn. Nugraibstome susidariusias putas (nuoviras reiktų nugraibstyti, jeigu norime, kad sriuba būtų skaidri). Įdedame vieną per pusę perpjautą svogūną. Pomidorai kelioms sekundėms panardinami į verdantį vandenį, perliejami šaltu vandeniu, nulupami ir supjaustomi kubeliais. Praėjus pusvalandžiui, sudedame išmirkytas pupeles ir verdame kartu su vištiena. Tiršta pupelių sriuba Sveika ir skani sriuba gali būti ir greitas užkandis,ir skrandį šildantis patiekalas,gera atgaiva arba išskirtinis pietų akcentas.Tirštos ir sočios sriubos pačios mėgstamiausios mano virtuvėje. 6 porcijos Gaminimui 1,3 val. Reikės. Sudėkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite dar kelias minutes. Brazilija, kaip ir Meksika nuo Lietuvos yra nutolusios taip toli, kad apie jas žinome tiek, kad Brazilijoje geri futbolininkai, o Meksikoje aišku, kad visi geria tekilą. Mamos, kurios turi mažų vaikų, žino, koks galvos skausmas yra sriuba. Baltųjų pupelių sriuba su vištiena – šią sriubą mano šeima labai mėgsta, ypatingai vaikai. Man šparaginių pupelių sriuba puiki ir be autorinių patobulinimų, todėl jokių papildomų daržovių aš nededu (nors restorane, be abejo, neatsisakyčiau paragauti profesionalų kūrinių). Bet kokiu atveju, sriuboje turėtų vyrauti šparaginės pupelės: jų dedama maždaug dvigubai daugiau negu bulvių ir …. Pupelės užpilamos sultiniu, užvirinamos ir 2 val. Dar kiek pavirus pagardinama supjaustytais žalumynais. KĖDAINIŲ pupelių sriuba, 480 g. €1,89 €3,94/kg. KĖDAINIŲ pupelių sriuba, 480 g. Armėniška sriuba KKF su jautiena, 500 g. €2,39 €4,78/kg. Armėniška sriuba KKF su jautiena, 500 g. Prabėgus 20min. į puodą supilkite trintų pupelių masę, suberkite likusias pupeles ir virkite dar 10min. Pupelių sriuba | Receptas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite pagal pateiktą receptą šioje svetainėje. Daug gerų ir išbandytų receptų vienoje vietoje, kuriuos tiesiog privalote išmėginti! LT. Puode, kuriame virsime sriubą ant gabalėlio sviesto ir šlakelio alyvuogių aliejaus pakepiname kubeliais pjaustytus svogūną ir česnaką. Svogūnui pageltus, sudedame kubeliais pjaustytas bulves, susmulkintas morkas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą